Dansk Svensk Suomeksi Engelsk
1. Registrer brugerkonto>
Ikke klart
2. Tilføj brugerinformation >
Ikke klart
3. Opret en ny ansøgning  
Ikke klart

Registrer dig

Registrering af en ny bruger
Angiv venligst et brugernavn og en adgangskode. Brugernavnet må ikke indeholde færre end 4 tegn. Brugernavnet kan f.eks. være din e-mail-adresse, da dette nemt kan huskes. Bemærk venligst, at kun visse specialtegn kan bruges ("@ _-."), og at det ikke er tilladt at bruge mellemslag i navnet. Du kan heller ikke bruge bogstaver som f.eks. å, ä/æ eller ö/ø.

Vælg venligst din adgangskode med omhu. Adgangskoden må ikke indeholde færre end 8 tegn. Et kodeord, der indeholder både store og små bogstaver, tal samt specialtegn er mere sikkert.

Du skal angive en gyldig e-mail-adresse. Den e-mail-adresse, du giver, vil blive brugt af Nordisk Kulturfond i sin korrespondance med dig.

Hvis du ønsker at ansøge både som privatperson og som kontaktperson for en organisation, skal du registrere forskellige brugerkonti.

Vær opmærksom på, at du til et projekt skal ansøge enten som individuel ansøger (cpr), eller som organisation (cvr), også hvis du ansøger på vegne af en arbejdsgruppe.

Støtten bliver udbetalt til ansøgeren. Ved udbetaling beder fonden om et bankverifikationsbrev, som skal bekræfte, at bankkontoen tilhører den person eller organisation som har sendt ansøgningen. Ansøger er også ansvarlig for regnskab og slutrapportering af projektet.

Læs mere:

https://nordiskkulturfond.org/bankverifikation

https://nordiskkulturfond.org/slutrapportering-og-regnskab